maanantai 25. elokuuta 2014

Pohdintana kananmunat

Minua on kiinnostanut aina kananmunien tuottaminen. Itse en tunne alaa. Jokainen tietää, vaan ei muista ostaessaan niitä marketeista, mistä ne ovat oikeasti kotoisin, siis kanan "sieltä." Joskun vanhempaan aikaan niissä oli ihan selvästi "sitä," mutta nykyään ei. Miten ne puhdistetaan, se olisi mukava tietää. Jos meidän pitäisi ottaa kananmuna oman "sen" seasta , niin varmaan muna jäis käyttämättä. Ei siinä mikään pesu auttaisi. Mutta tuleeko se muna sieltä viksummasta reiästä ja onko kanalla sitä, vai  yksi ja sama reikä. Onhan se aika viksu ja mukava  naisillakin, vaikka sitä käytetään kirosanana ja jonne miespuoliset niin innokkaasti haluavat pyrkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti