sunnuntai 24. elokuuta 2014

Emme saaneet läppäriä toimimaan, tämä on vanha juttu

K Citymarketti tarjosi läppäriä plussakortilla hintaan 399 euroa. Myyjä sai meidät vakuuttuneiksi, kuinka helppoa se on ottaa käyttöön. Monen miettimisen jälkeen tein kaupat. Halusin sen toiseksi koneeksi ja samaan olemassa olevaan liittymään. Aukaisimme paketit ja tutustuimme, mutta huomasimme, että meidän taidot eivät riitä. Saimme lisäapua viemällä läppärikoneen asennettavaksi tuntemallemme nuorelle miehelle. Konetta asennettiin yli tunnin ja se alkoi toimimaan. Tulimme kotiin ja aukaisimme koneen, mutta nettiin emme päässeet. Soitimme nuorelle miehelle ja hän tuli paikanpäälle katsomaan ja kone saatiin toimimaan. Sain surfailla koko illan, mutta kone käski yhdistää monen monta kertaa, toisin sanoen nettiyhteys katkesi ja minä yhdistin ja yhdistin.

Tänä aamuna läppäri aukaistiin. Kone ei ole saanut vieläkään yhteyttä. Toinenkaan, eli tämä kone ei toiminut, ennen kuin modeemin johdot laitettiin alkuperäiseen asentoon.
Äsken kokeiltiin laittaa Antti Tuiskun cd-tä soimaan. Cd-n laitto epäonnistui ja koko levy jäi koneen sisään. Me ei tiedetä, pystyykö sillä soittamaan mitään, vai onko ostamani cd-t vanhentuneita. Läppäripaketista ei löytynyt siihen ohjeita. Tässä nyt mietitään, mitä seuraavaksi pitää tehdä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti