maanantai 25. elokuuta 2014

Marinoituja porsaan sisäfileitä

Satuin ostamaan marinoituja porsaan sisäfileitä. Inhoan sitä marinointilientä, joten  pesen kaiken pois. Niin tein nytkin.
Fileet ovat olleet tunnin uunissa.Kypsymisaika tälle määrälle pitäisi olla 1.5 tuntia. Fileeni kypsyvät lasivuoassa ja kantena samanlainen toinen vuoka. Kävin justiin kurkkaamassa. Lihat olivat aivankuin saippuavaahdossa. Mitä ihmeen aineita niihin käytetään?Ennen uuniin laittoa ihmettelin sisäfileen kokoa. Minulla on sellainen käsitys, että lihat on käsitelty niin monenlaisilla aineilla, jotta niihin saadaan paljon kokoa ja näköä.
Joskus nuoruudessani olen leikannut lihaa.Silloin porsaan sisäfileet olivat paljon pienempiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti