keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Tyhjä käynti apteekissa

Vein eilen näytteen ja luvattiin lääkkeet tänään klo 16.00 jälkeen. Kysyin aiemmin puhelimella, josko resepti olisi apteekissa. Paperista reseptiä ei ollut ja sähköisestä ei saanut antaa tietoa puhelimella. Käskettiin kysyä terveyskeskuksesta. Luotin sovittuun aikaan ja menin apteekkiin. Reseptejä ei ollut, ei paperista, eikä sähköistä. Apteekista soitettiin terveyskeskukseen.Ihme ja kumma, kun sieltä vastattiin, vaikka kello oli jo vähän yli klo16.00. Koe ei ollutkaan vielä valmis.Tulkaa hakemaan huomenna. Nyt pitää soittaa sitten terveyskeskukseen ennen hakua, ettei tule toista tyhjää matkaa.

Jatkoa edelliseen......

Seuraava päivä: Soitin terveyskeskukseen kyselläkseni reseptiä. Ei kait se vielä, mutta katotaanpa, mutta olihan se täällä koneella. Saat sen tänään klo 16,00 jälkeen. Näin sanottiin.

En muistanut kysyä, onko sähköinen, vai paperinen resepti. Jatkuukohan sama, kuin eilen? Terveyskeskuksesta en uskalla tänään kysyä, kun siellä toimittiin annettujen ohjeien mukaan.

Yritän pärjätä siihen klo 16.00 asti, jos saisin viimein lääkkeeni.

Minulla oli käyntiä kylällä klo 12.00 jälkeen. Menin apteekkiin ja kysyin olisiko lääkereseptini tullut. Ja olihan se tullut. Se oli sähköinen resepti.Jos olisin kysynyt puhelimella. niin vastausta ei saa antaa. Siihen pitää olla kelakortti. Viimeinkin pääsin aloittamaan odottamaani lääkettä.

Jos olisin noudattanut terveyskeskuksen ohjetta, niin olisi pitänyt odotella vielä 4 tuntia.

Ihmettelen tätä terveyskeskuksen toimintaa ja henkilökunnan ohjeistusta. Siinä olisi korjaus paikallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti